Friday, February 8, 2013

Jari Tengah


Semalam exam. Tapi aku taklah study pun untuk exam ni. macam biasala.
Aku takdela pulak nak kate exam tu senang. So-so je. Tapi rasanya takdelah susah sangat. Haih. Senang kata aku boleh jawab la exam tu.
Yang gua hangen pasal mamat Keengseli sebelah haku kat dalam bilik exam ni pasal tak habis2 mengendap kertas jawapan aku. Aku takdelah nak mengutuk, tapi, dia memang bodoh kot. Jadi bodoh tak salah, tapi kalau kau bodoh lepas tu tak datang kelas lepas tu tak hormat lecturer pastu nak tiru aku, itu bodoh abadi namanya.
Aku kadang tu fikir nak merelakan je jawapan aku ditiru, sebab waktu exam sebenar nanti, konfem kau masih bodoh, nak meniru pun obvious, konfem kantoi, lepas tu fail, lepas tu kena balik Nigeria. Padan muka hang.
*gambar sekadar hiasan.


No comments: