Thursday, March 12, 2009

Korang sanggup makan??

sebelum kembali kepada title, aku nak ucapkan tahnaiah kepada budak2 SPM yang dah ambil result. Yang bagus tu bagus lah, yang tak bagus tu tak payah la sedih sgt. At least korang dah tried your best. Next time usaha lagi kuat. Tak perlu la bunuh diri/ terjun KLCC/tido sebulan/mogok lapar.. huh.. tak guna semua tu.. hidup kene teruskan.. SPM ape la sangat.. SPM aku dulu pon hancor juga..

ni, aku jumpa satu gambar ni. Walaupun sdap sekali pon, aku rase aku tak mungkin ade selera nak makan ni.. dah la mahal.. hehe..



hoh.. shit..



hoh.. shit-shit..



hoh.. sepupu siput khinzir..



cumi-cumi alien?



haa??? alemek.. hehe.. ni aku je sanggup makan..

*dbik!!!

5 comments:

faridkun said...

aku sggup "mkn" tetek magibon hahaha...

MuBaroque said...

kiamak lu...

lysa's lyfe :) said...

hahahha
shitshit
tuihhh
eyheyh ppuan tuh tnjuk natank apew?

MuBaroque said...

natang kentang

Nisa said...

cett...shewt la,haha