Thursday, June 4, 2009

Welcome to the Subang Parade


Actually aku tak pernah pergi pun Subang Parade. Saje ikut ayat lagu My Chemical Romance.

Wah, dah cuti sekolah! Hooray! Hooray! Hooray untuk budak sekolah dan cikgu sekolah. Bagi aku sekarang, setiap hari same saje.. Terperap dalam rumah, bangun lewat, pergi studio, makan burger, tidur.

Weh budak2 indie dan shafel, aku tau ada antara korang yang memang dah lame berkecimpung, dan ade jugak yang posers. Kebanyakan sekarang ni memang posers pon. Kat Bukit Bintang berlambak. Kalau korang buat hal ngan aku memang aku pelangkung kat dahi sorang2. Lagi2 kalau korang pegang botol Thai Song/ kamera Nikon lagi la senang aku kasi pecahkan kat kepale korang.

Ni lagi satu orang suke kutuk aku, katenye aku jeles orang laen ade awek. Ok, korang kalau ade awek, diam2 sudah, tak perlu nak over exposed sampai promote merate2 pastu menggedik2 sampai ke dalam internet. "Sayang sayang, sayang sayang sayang tak?" WTF.
Mase awal2 bercinta macam ni la, sayang sayang, muah muah, bila dan clash, celaka celaka, ^%#%$@ fark la, semua nak dicarutkan. Ini pun korang nak kasi semua orang tau. Lelaki di luar sane yang anda rase tak hensem dan tak berharta, jangan risau. Kalau dah jodoh tak ke mane..

Yeah, sejak kebelakangan ini aku kurang menjadi diri aku yang dulu. Aku dah mula asyik mengutuk orang, emosi, dan marah orang;- Benda yang aku jarang buat dalam hidop. Dan aku tengah menulis blog ni pon aku tak tau ni betul ke aku pasal aku rase tangan aku bergerak mengikut arahan syaitan.

4 comments:

akifays amis said...

ape ko nk citer sbnrnye?? haqu xbrape phm la batman...
saya raseee~

z. said...

uh.
tajuk lari.
setan.
papepon , aku rase ade somtin yg x kene dgn otak ko.
aha.
kua bb asyik nk mengutuk je haritu.
ceh.

picco said...

internet 4 everyone..xda undang2 dlm internet k..sdangkn porno lglah die benarkn skank...apetah lg laman2 cinta ini..haha..ape atok ni skank asek maki2 jek..chill la atok

akifays amis said...
This comment has been removed by the author.