Wednesday, June 24, 2009

Mubaroque Mode: Off

dah naik bosan aku bukak internet ni, asyik 1.0 mbps.

Erm, dalam beberape hari lagi, aku akan blah dari rumah, nak pegi kat Kerinchi sane, makan2 angin. Lama la jugak, aku pun laptop takde, maka agak jarang la jugak aku akan hapdet blog.

Lagipun, aku takmau la nak hapdet blog pasal life aku kat Kerinchi sana, macam la perlu cerita kat semua orang. Huhu.. Nak enjoy life aku sendiri kat sana. Tunggu aku berjaye dapat amoi, baru aku hapdet blog. OK?

Ape2 pon, doakan aku sukses seperti Najib.




MUBAROQUE


bertukar!!!!!
..................

..................

................

................

................

.............

..........

...........

..........

........

.....

..

.


MUBANERD

5 comments:

mira nisa =p said...

ko ni taste mmg amOi eh ?
ahahaha :D

NadyaOhara said...

wah fouad da besa la!
tapi ttp sombonk~
huh

picco said...

amoi2..haih..dpn mata ade xnk..erkk
>_<

MuBaroque said...

mane de? x nampak pon.. kalau ade pon, da ade boipren.. hehe..

afrataidinbandaran said...

hekelen...pe barang...tiru entri sy...kah3