Saturday, November 5, 2011

Murabok

Hahaha, ini bukan tahap berhabuk lagi dah, ini tahap boleh tumbuh kulat dah ni.

Bukan apa, bila nak tulis kat blog je, idea putus. Rasa tulis kat status FB, lagi cepat orang boleh baca. Kita bukan apa, cuma nak luahan idea kita terus disampaikan kepada rakan2 lain.

Tapi masalah menulis kat status FB tu, tak boleh lebih 1000 patah perkataan. Sini nak tulis sepuluh ribu pun boleh (kot). Tapi rindulah pulak nak tulis blog. Dah lebih setengah dekad aku tulis blog..

tak apa, nak taknak, aku harus publish post yang ni. Walaupun pendek. harapkan ni adalah penggerak semula penulisan blog aku. haha!

6 comments:

mizsMAI'sarah said...

hahhahha...tulis la...bia mai baca :P

MuBaroque said...

betul ni? hehe..

ana AuNi said...

sikit nye atok update!!

MuBaroque said...

ok la tu daripada tak update langsung..

ana AuNi said...

ok2~ :)
i know u are busy..
t klau ade mse update lg k?

Anonymous said...

a